Baby sling fleece

A baby sling fleece is a wonderful item to have. Not just for yourself, but certainly for the baby as well.

The head of a baby is still an excessive load for the neck and back of your baby the first three to four months. If you carry your baby in a foetal position the entire body is automatically supported and that automatically happens with Lodger’s baby sling fleece.

New in the Outlet

Product afbeelding

Baby sling fleece

0-18 months  

29.90

89.90

Product afbeelding

Baby sling fleece

0-18 months  

29.90

89.90

Product afbeelding

Baby sling mesh

0-18 months  

29.90

99.90

Product afbeelding

Baby sling mesh

0-18 months  

29.90

99.90

4results

DRAAGDOEK VAN LODGER

Niet alleen een fijn gevoel voor jou en je baby, maar ook heel handig, omdat je dankzij deze babydraagzak ook beide handen vrij hebt. Daarnaast kun je de doek in het ruggedeelte volledig instellen d.m.v. de koorden die speciaal ontwikkeld zijn. Je baby voelt zich door het directe contact met jou meteen veilig en gemakkelijk. De Shelter 2.0 is getest volgens de nieuwste 2013-norm bij TUV EN 13209-2:2005 FprCEN/TR 16512. Alleen maar voordelen dus en de draagdoeken van Lodger zijn ook nog eens heel stijlvol.

Draagdoek bestellen

De draagdoek die we bij Lodger voor jou hebben is er in verschillende modellen en materialen met meerdere gebruikersmogelijkheden. De Shelter biedt geborgenheid en gemak. Je kunt de draagdoek horizontaal gebruiken om jouw baby in te dragen, maar hij kan ook ingezet worden als comfortabele inwikkeldeken voor in een autostoeltje. Als je kindje te groot wordt om horizontaal te dragen en zelf al kan zitten, kun je de Shelter zelfs als heupdrager gebruiken. Wat voor draagdoek je ook zoekt, bij Lodger vind je de perfecte variant voor jouw baby.